Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Geleen?
Bij Fysiotherapie Lindenheuvel bent u in bekwame handen.

Over ons

Persoonlijke aandacht vinden we bij Fysiotherapie Lindenheuvel erg belangrijk. Onze deskundige en ervaren fysiotherapeuten nemen altijd de tijd voor u, luisteren naar u en hebben nog tijd voor een praatje. We maken voor iedereen een behandelplan op maat en geven u daar dan duidelijke uitleg en instructies bij. Zo proberen we de behandeling zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Binnen ons team van fysiotherapeuten heeft iedereen zijn eigen specialisme en tezamen kunnen we een breed pakket behandelingen aanbieden.

Voor de behandelingen beschikken we over 10 behandelkamers en over een grote oefenzaalzaal (140 m2) met moderne sport- en fysio-apparatuur, waar u oefeningen kunt doen. Onze praktijk is geheel rolstoel- en scootmobiel toegankelijk.
Fysiotherapie Lindenheuvel is gevestigd in het Medisch Centrum Lindenheuvel in Geleen op de 2e verdieping. Onze deur staat voor iedereen, van jong tot oud, open en aan de gezellige grote tafel in de wachtkamer kunt u een praatje maken of een tijdschrift lezen. Wachten duurt zo bij ons nooit lang.